Op bezoek bij AnnJolie in Genk


In Genk brachten we een bezoek aan AnnJolie, waar sinds begin november de revolutionaire icoone® behandeling wordt aangeboden. We wilden graag van Ann zelf horen hoe deze innovatieve aanpak haar instituut heeft getransformeerd.

AnnJolie, een schoonheidsinstituut waar puur natuurlijk centraal staat. "Met AnnJolie wilde ik iets bijzonders creëren. Geen gewoon schoonheidssalon, maar een totaalbeleving, een bijzondere plek waar je ontsnapt aan de dagelijkse rush en stress maar waar je ook tegelijkertijd aan je huid kunt werken. Waar je als klant centraal staat, zowel fysiek als mentaal."

Met een achtergrond in de medische sector en ervaring in ziekenhuizen, opent Ann haar eigen High-End Skin Clinic AnnJolie. Tijdens de behandeling van haar vader, die tegen kanker vocht, zag ze de impact van chemotherapie op de huid. Ze besefte dat er in de reguliere zorg weinig aandacht was voor huidverzorging, en dit motiveerde haar om het verbeteren en herstellen van de huidconditie haar missie te maken. Icoone® bleek de perfecte match voor deze visie.

We vroegen Ann naar de impact van icoone® sinds de implementatie in haar kliniek, hoe klanten hebben gereageerd en naar haar persoonlijke ervaringen. Bekijk de video en ontdek de voordelen van icoone® in Ann’s instituut.

Wil je meer weten over AnnJolie? Neem dan een kijkje op https://annjolie.be/

Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Onze ervaringen

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al je vragen. Heb je graag meer uitleg? Wij helpen je met plezier verder!

Meer infoDemo aanvraag