Techniek

Ontketen de kracht van icoone®

De baanbrekende Roboderm® technologie van icoone®

Icoone is het resultaat van de innovatieve geest van Gianfranco Tudico. Met meer dan 20 jaar ervaring in zowel de cosmetische als medische industrie, ontdekte hij een revolutionaire en unieke methode om bindweefsel te stimuleren.

Een nieuwe benadering voor huidbehandeling

Deze ontdekking is gebaseerd op het onderzoek van Professor en Plastisch Chirurg Jean-Claude Guimberteau. Hij heeft aangetoond dat de huid gezien moet worden als een levend, ademend orgaan. Hij toonde aan dat het onderhuidse weefsel bestaat uit een netwerk van microvacuolen, op een chaotische en gefragmenteerde manier gerangschikt. Deze microvacuolen vormen de essentiële functionele eenheid van de algehele weefselstructuur.

De baanbrekende Roboderm® technologie van icoone® vervangt volledig het traditionele concept dat de huid simpelweg bestaat uit verschillende lagen weefsel. Het brengt de noodzaak met zich mee voor een nieuwe manier om de huid te behandelen.

Snelle en effectieve resultaten

Gianfranco Tudico heeft deze revolutionaire wetenschappelijke visie omarmd en een technologie ontwikkeld die specifiek ontworpen is om deze ontelbare microvacuolen op een gerichte en effectieve manier te behandelen. Met behulp van de Roboderm® technologie kunnen we snellere en effectievere resultaten garanderen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Onze ervaringen

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al je vragen. Heb je graag meer uitleg? Wij helpen je met plezier verder!

Meer infoDemo aanvraag