De fascia en icoone®: een diepgaande kijk op huidvernieuwing


 

In het streven naar een jeugdige en gezonde huid hebben we talloze cosmetische producten en behandelingen tot onze beschikking. Maar een technologie die een categorie op zichzelf vormt, is de icoone® behandeling. Wat icoone® onderscheidt, is de manier waarop het inwerkt op de fascia - het vitale bindweefsel dat een sleutelrol speelt in de structuur en het uiterlijk van onze huid. Laten we dieper ingaan op wat icoone® precies doet met de fascia en hoe dit bijdraagt aan een verjongde uitstraling.

De fascia: Het ondersteunende netwerk van ons lichaam

Fascia is meer dan alleen een laag weefsel: het is een dynamisch systeem dat elke spier en orgaan in ons lichaam verbindt. Het beïnvloedt onze bewegingen, ons postuur en zelfs onze huidgezondheid. Wanneer de fascia strak of verkrampt raakt, kan dit leiden tot een reeks van problemen, waaronder huidverslapping, rimpels en cellulite.

De fascia gerichte therapie met icoone®

icoone behandelt de fascia door mechanische stimulatie die diep in het weefsel dringt. De Roboderm® technologie maakt gebruik van een reeks kleine, gecontroleerde zuigingen en rollende bewegingen die samenwerken om de fascia los te maken, de doorbloeding te bevorderen en weefselherstel te stimuleren.

icoone Roboderm® technologie 

Wat icoone voor de fascia doet

Ontspant verklevingen: icoone helpt bij het doorbreken van fasciale verklevingen, wat leidt tot een soepeler en flexibeler huid.

Stimuleert de bloedsomloop: Een verbeterde bloedsomloop zorgt voor een betere aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de huidcellen.

Bevordert lymfedrainage: Door de lymfestroom te verbeteren, vermindert icoone ophoping van gifstoffen en overtollig vocht.

Verhoogt elasticiteit: Doordat de fascia minder strak wordt, kan de huid gemakkelijker terugveren en behoudt het zijn jeugdige elasticiteit.

Vermindert cellulite: De aanpak van icoone maakt de huid gladder en vermindert het 'sinaasappelhuid' effect.

ontdek meer

Hoe cliënten kunnen genieten van icoone

Geen downtime: De niet-invasieve aard van de icoone behandeling betekent dat cliënten hun dagelijkse activiteiten meteen kunnen voortzetten.

Geschikt voor alle huidtypes: icoone is aanpasbaar en kan veilig gebruikt worden op verschillende huidtypes en delen van het lichaam.

Aangename ervaring: Cliënten omschrijven de behandeling vaak als ontspannend en comfortabel.

Zichtbare resultaten: De verbeteringen zijn niet alleen voelbaar, maar ook zichtbaar, wat cliënten een boost geeft in zelfvertrouwen.

icoone® behandelingen

icoone® expert geeft advies aan klant
icoone® expert geeft advies aan klant

icoone® behaalt opmerkelijke resultaten door de diepere lagen van de huid aan te pakken waar de fascia zich bevindt. De geavanceerde technologie van icoone zorgt voor een grondige en effectieve behandeling die verder gaat dan alleen de oppervlakkige huidlagen. Of je nu streeft naar een stevigere huid, het verminderen van cellulite of gewoon een ontspannende ervaring zoekt, icoone biedt een unieke oplossing.

Ervaringen met icoone®

Kort samengevat: icoone® onderscheidt zich in de huidverzorging door het doelgericht stimuleren van de fascia. Deze behandeling verhoogt de bloedcirculatie, bevordert lymfedrainage en ontspant verklevingen waardoor de huid een verjongde uitstraling krijgt en cellulite vermindert.

Deze behandeling biedt ontspanning, en levert ook zichtbare resultaten op. Ontdek meer over huidverbetering via de onderste knop.

 

Boek een demo | Senitas

Heb je een vraag, een uitdaging, een idee? Wil je graag een bezoek brengen aan Senitas, of maak je liever een afspraak bij jou in je zaak? ​​​​​​Laat het ons weten!

Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Onze ervaringen

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al je vragen. Heb je graag meer uitleg? Wij helpen je met plezier verder!

Meer infoDemo aanvraag