icoone® zwangerschapsmassage: voor een stralende huid en rustgevend comfort


De periode van zwangerschap is overweldigend, het lichaam verandert op de mooiste manieren om ruimte te maken voor een nieuw leven. Terwijl de huid zich aanpast aan de nieuwe vormen, is het een meerwaarde een zorgzame behandeling te nemen. De icoone® zwangerschapsmassage biedt een veilige, ontspannende ervaring die de elasticiteit en gezondheid van de huid ondersteunt.

De voordelen van icoone® tijdens de zwangerschap:

• Geeft een gevoel van lichtheid en welzijn

• Geeft meer energie

• Verlicht de benen

• Voorkomt striae en cellulitis

• Draineert afvalstoffen

• Vermindert vochtretentie

• Verlaagt het risico op gesprongen haarvaatjes

icoone®

We lichten hieronder een paar voordelen toe door icoone®:

Licht en levendig voelen

Een algemeen gevoel van zwaarte is veelvoorkomend tijdens de zwangerschap. icoone® biedt echter een aangenaam gevoel van lichtheid en welzijn door middel van zachte microstimulatie. Deze techniek verbetert de bloedcirculatie en bevordert ontspanning, waardoor zwangere vrouwen zich energieker en opgewekter voelen.

Sterke en gezonde benen

Vochtretentie en gezwollen benen zijn veelvoorkomende zwangerschapsklachten. De icoone® behandeling kan helpen om deze symptomen te verminderen door de drainage van vloeistoffen te stimuleren. Dit verlicht de benen en het geeft een gevoel van rust.

Bescherming voor moeder en kind

Striae en cellulitis vormen vaak een zorg voor zwangere vrouwen, maar de preventieve werking van icoone® kan hierin een verschil maken. De behandeling helpt de huid elastisch te houden en bevordert de huidconditie, waardoor de kans op striae en cellulitis verkleind word.

Een veilige keuze

icoone® is klinisch getest en veilig voor gebruik tijdens de zwangerschap. Wetenschappelijke studies bevestigen dat de multi micro alveolaire stimulatie geen risico vormt en op elk moment tijdens de zwangerschap kan worden ingezet.

Bij Senitas begrijpen we het belang van een zorgvuldige benadering en werken we samen met deskundige huidtherapeuten om een veilige en doeltreffende inzet van de icoone®-behandeling te garanderen, die aansluit bij de specifieke noden van iedere zwangere vrouw.

Het is onze missie dat iedereen zich stralend voelt in zijn eigen lichaam. Met behulp van de juiste behandelingen, zoals icoone®, kunnen zwangere cliënten de zwangerschap als een speciale periode ervaren zonder zichzelf weg te cijferen.

Meer weten over icoone?

Zwangerschap met icoone®
Zwangerschap met icoone®

Heb je een eigen instituut en ben je geïnteresseerd in icoone®? Klik op de knop hieronder voor meer informatie, en zie wat icoone® voor jou klanten kan doen. 

 

Boek een demo | Senitas

Heb je een vraag, een uitdaging, een idee? Wil je graag een bezoek brengen aan Senitas, of maak je liever een afspraak bij jou in je zaak? ​​​​​​Laat het ons weten!

Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Onze ervaringen

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al je vragen. Heb je graag meer uitleg? Wij helpen je met plezier verder!

Meer infoDemo aanvraag