Ontdek de kracht van het postpartum herstel met icoone®


Het vrouwelijk lichaam ondergaat tijdens de zwangerschap en geboorte een aaneenschakeling van veranderingen. icoone® begrijpt dit heel goed en heeft gezorgd voor een oplossing om als pas bevallen moeder weer terug jezelf te zijn. icoone® postpartum staat voor een liefdevolle cocoon van zelfverzorging en revitalisatie.

De icoone® zwangerschapsmassage is een niet-invasieve methode die zowel het esthetische als het welzijn van de nieuwe moeder bevordert. Door middel van een innovatieve, zachte massage die gebruik maakt van de Roboderm® technologie, biedt icoone® tal van voordelen:

icoone®

Voordelen van icoone® na de bevalling:

• Verminderd de spanning op littekens van een keizersnede

De icoone® methode helpt om de spanning op littekens, zoals die van een keizersnede, te verminderen, wat bijdraagt aan een comfortabeler en sneller herstel.

• Verminderd van gelokaliseerd vet

Met aandacht voor de gebieden waar je dat nodig hebt, werkt icoone® op een gerichte manier om gelokaliseerd vet te verminderen.

• Lymfedrainage

De zachte massagetechnieken van icoone® stimuleren de lymfedrainage, wat kan helpen bij het afvoeren van vocht en het verminderen van zwellingen.

• Herstelt de weefselelasticiteit in armen of buik

icoone® is bijzonder effectief in het herstellen van de elasticiteit van de huid, bijvoorbeeld in de buik en armen, wat bijdraagt aan het herwinnen van je natuurlijke vorm.

• Body shaping

Naast herstel, helpt icoone® bij het vormen en definiëren van je lichaamscontouren, waardoor je je weer zelfverzekerd en mooi kunt voelen.

• Striemen

De behandeling kan ook de zichtbaarheid van striemen verminderen, waardoor je huid er gladder en egaler uitziet.

• Ontspanning

Zorg voor een moment van rust en ontspanning in je drukke schema als nieuwe moeder, terwijl icoone® je een rustgevende ervaring biedt.

• Meer energie

Voel je na elke sessie verfrist en vol nieuwe energie, klaar om de wereld aan te kunnen met je kleintje aan je zijde.

Leer icoone® kennenVeiligheid eerst

Bij Senitas staat veiligheid voorop. Daarom adviseren wij nieuwe moeders om altijd eerst medisch advies in te winnen alvorens met een icoone® postpartum behandeling te beginnen. Het is belangrijk om te wachten tot het lichaam klaar is voor dit soort therapie, vooral na een keizersnede of andere complicaties.

Het moment van herstel

Elke moeder verdient een moment van herstel en verzorging. Met icoone® biedt Senitas een zwangerschapsmassage die niet alleen uiterlijke resultaten biedt, maar ook helpt bij het bevorderen van innerlijke genezing. Wij nodigen alle nieuwe moeders uit om de mogelijkheden van icoone® te ontdekken en de reis naar herstel te beginnen met de liefdevolle ondersteuning van onze huidexperts.

Start vandaag met het plannen van uw herstelroute postpartum met icoone®.

Voor alle professionals die meer willen weten over icoone® of die interesse hebben, klik hieronder op de knop en ontdek de kracht van Roboderm® en icoone®.

 

Boek een demo | Senitas

Heb je een vraag, een uitdaging, een idee? Wil je graag een bezoek brengen aan Senitas, of maak je liever een afspraak bij jou in je zaak? ​​​​​​Laat het ons weten!

Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Onze ervaringen

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al je vragen. Heb je graag meer uitleg? Wij helpen je met plezier verder!

Meer infoDemo aanvraag