Hip dips: behandelen met de juiste huidzorg


Hét fenomeen dat vaak veel aandacht krijgt is 'hip dips'. Maar wat zijn hip dips precies en hoe kunnen we klanten die hiermee worstelen helpen? Lees verder en ontdek hoe je dit op een gezonde en esthetisch verantwoorde manier aanpakken.

Wat zijn hip dips?

Hip dip is een natuurlijk verschijnsel waarbij er een lichte inkeping zichtbaar is in de contourlijn van de heupen net boven de dijen. Dit wordt veroorzaakt door de vorm en structuur van de bekken en de verdeling van vet en spierweefsel rond dit gebied. Hoewel dit volkomen natuurlijk en normaal is, kunnen sommige mensen zich hier onzeker over voelen, met name door het huidige schoonheidsideaal van volle, ronde heupen.

Behandelingsopties

Bij Senitas begrijpen we dat ieders schoonheid uniek is, maar we weten ook dat sommige klanten op zoek zijn naar mogelijkheden om hun hip dips te verminderen. Daarom bieden we verschillende producten en behandelingen aan aan onze partners om hen te helpen de doelen van de klant te bereiken.

Meer informatie - boek een demo

  • Non-invasieve behandelingen

Onze icoone® behandelingen zijn een geweldige optie voor klanten die op zoek zijn naar non-invasieve en pijnloze lichaamsvormende oplossingen. Deze procedure gebruikt mechanische stimulatie om de huid te verstevigen, vet te verminderen en het lichaam te contouren. Het kan worden toegepast op de heupen en dijen om een meer afgeronde en symmetrische vorm te promoten.

  • Injectables

Een andere populaire behandeling zijn injectables zoals Sunekos® die de structuur van de huid verbeteren. Sunekos® regenereert de extracellulaire matrix, waardoor een gezonde huid wordt bevorderd. Het helpt bij het opvullen en gladmaken van de huid, waardoor het een goede optie kan zijn voor klanten die een vollere en gladdere heuplijn wensen op een natuurlijke manier.

Klik hier voor meer infoHet is belangrijk om te benadrukken dat de keuze voor een bepaalde behandeling afhangt van de individuele behoeften en voorkeuren van de klant. Het is ons doel bij Senitas om klanten te helpen hun doelen op een gezonde en duurzame manier te bereiken.

Bij Senitas zijn we trots op ons uitgebreide aanbod van hoogwaardige producten en behandelingen. We werken samen met huidexperts om ervoor te zorgen dat onze klanten toegang hebben tot de nieuwste en meest effectieve behandelingen.

Wil je graag meer informatie over deze behandelingen? Boek dan zeker een demo via:

 

Boek een demo | Senitas

Heb je een vraag, een uitdaging, een idee? Wil je graag een bezoek brengen aan Senitas, of maak je liever een afspraak bij jou in je zaak? ​​​​​​Laat het ons weten!

Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Onze ervaringen

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al je vragen. Heb je graag meer uitleg? Wij helpen je met plezier verder!

Meer infoDemo aanvraag