icoone® on the road

icoone® on the road

Ontdek icoone® in hartje Antwerpen!

Na onze eerste pop-up in Hasselt trekken we nu naar Antwerpen, Kloosterstraat 177 - 2000 Antwerpen. Mis deze unieke kans niet om jouw kennis en vaardigheden uit te breiden!

Senitas organiseert in 2024 een reeks pop-up evenementen waar we professionals op een laagdrempelige manier kennis laten maken met icoone®. Ons doel is om de kracht van icoone® te versterken in samenwerking met onze andere topmerken als Hydrafacial en Circadia. Op deze manier laten we geen enkel aspect van huidverzorging onbehandeld.

Maak kennis met icoone®

 

Komende pop-up's

Gent

Nederkouter 11
Van 19 augustus 2024 tot 1 september 2024

Oostende

Alfons Pieterslaan 57
Van 2 tot 15 september 2024

Brussels Expo - Estetika

Belgiëplein 1, 1020 Brussel

Van 5 tot 7 oktober 2024

Roboderm® een innovatieve technologie

Tijdens onze pop-up kan je kennismaken met de innovatieve behandelingen van icoone®.

De technologie is gebaseerd op Multi Micro Alveolar Stimulation of het maakt gebruik van microstimulatoren om zeer kleine en nauwkeurige stimulaties naar het bindweefsel te sturen. Hierdoor kunnen we diverse huidoneffenheden effectief behandelen.

icoone® biedt een scala aan behandelmogelijkheden, variërend van huidverjonging tot contourverbetering en celvernieuwend. Kom kennis maken met icoone® en ervaar de magie van een innovatieve technologie.

Reserveer jouw plek

 

Snelle en effectieve resultaten

Gianfranco Tudico heeft deze revolutionaire wetenschappelijke visie omarmd en een technologie ontwikkeld die specifiek ontworpen is om deze ontelbare microvacuolen op een gerichte en effectieve manier te behandelen. Met behulp van de Roboderm® technologie kunnen we snellere en effectievere resultaten garanderen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Onze ervaringen

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al je vragen. Heb je graag meer uitleg? Wij helpen je met plezier verder!

Meer infoDemo aanvraag